Néhány tipp mire figyeljünk villanyszerelési vizsgálatnál.

 

 

Legelőször is kezdjük a fogyasztás mérőhely kialakításnál, ahol megvizsgáljuk a vezeték keresztmetszeteket, hozzáférhetőség, elhelyezési magasság, mechanikai és időjárás elleni védelem, és az üzemi földelő kialakítását. Itt az áramszolgáltatói és az MSZ 447 szabvány feltételeinek is megfelelni a méretlen és mért hálózat vonatkozásában.

 

 

 • Elmenő vezetékek keresztmetszete, zárlati áramvédelem a szelektivitást is bele értve, érintésvédelmi rész vizsgálata, elosztók elhelyezése:

Az épületekbe csak olyan vezetékek kerülhetnek beépítésre, ami az fogyasztó energia ellátására van méretezve. A rézvezeték esetén a falba és vezetékcsatornába beépített keresztmetszet nem lehet 1,5mm2-nél kisebb. Áramkörönként minden esetben el kell vinni a nulla vezetőt és a védővezetőt is. Minden áramkörhöz tartozik kismegszakító a zárlati áram védelem céljából. A szelektivitás azt jelenti, hogy az egymás után beépített kismegszakítók lépcsőzetes értékkel kerülnek beépítésre, a végpont felé csökkenő értékkel.

 

Bővebben... Néhány tipp mire figyeljünk villanyszerelési vizsgálatnál

 

 

Hibaelhárítás, világítási és erőátviteli hálózatokon

 

 

 • Elosztó táblák cseréje (biztosítéktábla cseréje)
  meglévő régi elavult elosztó tábláját cseréltesse le korszerűbb elosztóra.
 • Automaták (kismegszakítók) cseréje
  építtessen be áramvédő kapcsolót és túlfeszültség védelmet.
 • Kapcsoló és dugaszoló aljzatok cseréje
 • Lámpatestek cseréje,fénycső armatúra cserék, javítása
 • Hőtárolós kályhák javítása
 • Hajdú bojlerek szervizelése, javítása, vízkőtelenítése
 • Tűzhelyek és egyéb készülékek bekötése
 • Villanyszereléssel kapcsolatos problémáit gyorsan megoldjuk

 

Előzze meg a hibát, kérje a villamos rendszerének karbantartását!

 

Szolgáltatási területünk: Érd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budapest XI. ker. , XXI. ker. , XXII. ker. , Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Martonvásár, Biatorbágy, Pusztazámor, Tordas, Gyúró, Etyek,

 

Hívja a +36 30 212-6608 számot, hétfőtől-vasárnapig, 7.00 és 21.00 óra között bármikor, ha gyors segítségre van szüksége!

 

 

Egyeztetett időpontban, a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a hibát.

 

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot vagy árajánlatot szeretne kérni akkor ezt a kapcsolat menüpontban megteheti.

 

Családi házak villanyszerelése.

A családi ház, lakás villanyszerelésea tervezéssel kezdődik. Először az Ön elképzelése alapján, Ön és a villanyszerelő meghatározzák, hogy milyen teljesítményre lesz szükség, és ezt a teljesítményigényt egy fázissal, vagy három fázissal célszerű kielégíteni.

Következő lépés a fogyasztók, kapcsolók, dugaljak helyének meghatározása.
A villanyszerelés minden igényt kielégítő kivitelezéséhez Önnek már ekkor döntenie kell a családi ház, lakás berendezéseinek elhelyezéséről. Különösen igaz ez a konyhára és a fürdőszobára.

A világítás tervezésénél szintén köreltekintően kell eljárni, hiszen a helységekben különböző helyzetekben más-más fényerőre van szükség. Célszerű több lámpát elhelyezni, és ezek variálásával beállítani szüksége fényt szem előtt tartva az energiatakarékosságot.

 

Egyre több olyan ügyfelünk van aki profi lakberendező segítségét veszi igénybe.
A kivitelezés közbeni módosítás még mindig olcsóbb, mint az elosztó, és kábelrengeteg a sarokban. A mai igényeknek megfelelően lehetőség van az antenna, az internet, a házimozi kábeleinek elrejtésére.

 

Az utolsó nagy feladat a kapcsolók és a lámpák kiválasztása. A döntésben a villanyszerelő katalógusokkal, tippekkel tud Önnek segíteni, hiszen ő jár szinte naponta a szakkereskedésekbe.

Kérjen ajánlatot több villanyszerelőtől, és válassza az Önnek legjobban megfelelőt.
Több olyan javítást végeztünk már, ahol a kivitelező „villanyszerelőre” a megrendelő egy név nélküli telefonszámot tartalmazó szórólapon talált rá, természetesen azóta nem elérhető.

A villanyszerelés referenciája az elégedett ügyfél.
Az otthonokról készült gyönyörű referenciaképek a tulajdonos ízléséről tanúskodnak, nem a villanyszerelés kivitelezéséről, amiből jó esetben nem sok minden látszik.

Családi házak felújítása, lakásfelújítás.

Előfordul, hogy a lakás elektromos hálózatának felújítása már nem tűr halasztást, de a teljes lakásfelújítás még nem aktuális.

Mi ebben segítünk! Vállaljuk a villanyszerelési munkát úgy is, hogy a felújítási munkákkal járó vésési, bontási helyeket kijavítjuk, gletteljük, lefestjük.
Természetesen a munkát megfelelő előre látással végezzük, igy a későbbi teljes lakásfelújítás alkalmával az elektromos hálózathoz már nem kell nyúlni.

Villanyszerelés, hibajavítás

 

Villanyszerelés, hibajavítás. 06 30  212 6608

- Elavult lakáselosztók cseréje

- elosztók karbantartása, kapcsolók, konnektorok cseréje.

Kapcsolószekrények

 

KEDVES BUDAPESTIEK FIGYELEM !!!

2011 nyári akciónk:

 

Ne késlekedjen, hívjon: Tel: 06 30-212-6608

 

 

Ön épp a lakása felújítását tervezi? Szeretne biztos lenni abban , hogy a kifizettett pénzéért a legmagasabb minőséget kapta?

Sajnos, bizonyos időközönként áldoznunk kell arra, hogy a meglévő régebbi lakásunkat felújítsuk, az elektromos részeket lecseréljük egy modernebb, a mai követelményeknek megfelő elekrtomos rendszerre. Ehhez meg kell találni a megfelelő szakembert, a megfelelő villanyszerelőt is, akiben 100%-ig megbízhat, akire  a jövőben is bármikor számíthat!

Nem volna megkönnyebülés Önnek is, ha már egy mások áltál már kipróbált villanyszerlő dolgozna azon, hogy Ön pontosan azt kapja amit elvár: korrekt minőségi munkát!

Önnek, ezekben  a villanyszerelési területekben tudok a szolgálatára lenni:

 

 ELMŰ teljes körű ügyintézés!

 • Erősáram
  • Épületvillamosság
  • Családi ház, garázs és műhely, iroda, lakás villanyszerelése
    
 • Gyengeáram
  • Antennahálózatok
  • Informatikai hálózatok
  • Biztonságtechnika
   • Lakásriasztó
   • Kamera hálózatok
   • Beléptető rendszer
     
 • Mérések
  • Érintés védelem
  • Tűz védelem
  • Villámvédelem
  • Túláram védelem, túlfeszültség védelem

Fizessen kevesebbet Ön is az ELMÜ-nek!

Villanyszerés melett komplett megoldást nyújtok Önnek abban, hogy  a jövőben jelentősen (akár öbb tízezer forinttal) csökkenjen az elektromos számlája.   Egykis odafigyeléssel ez könnyen elérhető. További információ: csökkentse elektromos költségeit

 Tisztelt Érdeklődő!

Köszönöm, hogy ellátogatott honlapunkra. Kérem, hogy engedje meg, hogy röviden bemutassam a családi villanyszerelő vállalkozásunk történetét, és pár szóban ismertessem Önnel a cégünk nyújtotta szolgáltatások előnyeit.
.

Fő tevékenységi körünk a teljes körű villanyszerelés lakásokban, és a családi házak villanyszerelése Budapesten és vonzáskörzetében, ám emellett a kisebb kaliberű megrendeléseknek is maradéktalanul eleget teszünk.
Villanyszerelő szolgáltatásunkkal sok olyan ügyfélre tettünk szert, aki saját lakása illetve háza villamos rendszerének kialakítása után, gyerekei részére is nálunk rendelte meg otthonuk villanyszerelési kivitelezését. Sokan mindenféle típusú villanyszerelési probléma felmerülése esetén is minket hívnak. Így többször is alkalmunk volt elektromos bővítések, villamos szerelések során jó kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel.Éjjel-nappal hívhat minket!

 

 


Hívjon bizalommal: BATÓ  JÓZSEF  villanyszerelő 06-30-212-6608